بیانیه کانون بسیج اساتید دانشگاه فردوسی مشهد پیرامون حمایت از عملیات وعده صادق

ارسال شده در تاریخ :

بسم الله القاصم الجبارین

خدای را شاکریم که "وعده صادق" غیور مردان سپاه اسلام محقق گردید و جزئی از تنبیه رژیم کودک کش و جنایتکار اشغالگر قدس در پاسخ به حمله این رژیم به بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق و شهادت فرماندهان ارشد و مستشاران نظامی ایران اسلامی با موفقیت به وقوع پیوست.

بسیج اساتید دانشگاه فردوسی مشهد ضمن تقدیر از این حرکت غیرتمندانه سپاه اسلام و مجموعه دفاعی کشور و پشتیبانی همه جانبه از آن، تمام توان خود را در زمینه‌ی سازماندهی اساتید محترم دانشگاه برای تحقق منویات مقام معظم رهبری در دانشگاه به کار خواهد گرفت.

همچنین، ضمن اطمینان به وعده الهی مبنی بر پیروزی مظلومین بر جبارین و تحقق پیشبینی ولی امر مسلمین حضرت ایت الله العظمی امام خامنه‌ای، در جهت تقویت جبهه مقاومت اسلامی و شکست همه جانبه و محو رژیم صهیونیستی و ایجاد کشور یکپارچه فلسطین به پایتختی قدس شریف در آینده نزدیک، تلاش می‌نماییم. ان شاء الله.

بازتاب اخبار دانشگاه