تقدیر از کارشناسان و مشاوران مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد

روز یکشنبه 9 اردیبهشت‌ماه 1403 همزمان با روز روان‌شناس و مشاور، نشست صمیمی با مشاوران و مددکاران مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد با حضور دکترحسین باقری رئیس این مرکز در سالن اجتماعات مرکز مشاوره و سبک زندگی برگزار شد.

در این نشست دکتر باقری ضمن تشکر و قدردانی از زحمات ویژه و تاثیرگذار کارکنان مرکز مشاوره دانشگاه، به اهمیت جایگاه مشاوره در ارتقای سلامت روان دانشجویان و حل مشکلات و بحران‌های روان‌شناختی اشاره کرد.

وی افزود: تلاش می‌کنیم با همفکری کارشناسان این مرکز، برنامه‌زیری بیشتری برای برنامه‌های مشاوره‌ای در جهت سلامت و نشاط دانشجویان اجرا کنیم.

در ادامه کارشناسان و مشاوران ضمن معرفی خود، در خصوص موارد مطرح شده نظرات خود را بیان کردند.

گفتنی است در پایان این مراسم با حضور دکتر محمد علی وطن دوست معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه با اهدای لوح سپاس از کارشناسان مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تشکر و قدردانی به عمل آمد.

moshaver14032

moshaver14033