نشست مشترک هیئت رئیسه دانشگاه با اعضای هیئت علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی

نشست مشترک هیئت رئیسه دانشگاه با اعضای هیئت علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی، روز شنبه 19 اسفندماه 1402 در دانشکده الهیات و معارف اسلامی برگزار شد.

در این جلسه دکتر مسعود میرزائی شهرابی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد حرکت دانشگاه را بر اساس قانون، شایسته‌سالاری و برنامه‌های تحولی عنوان کرد و برای همراهی خانواده دانشگاه فردوسی مشهد ابراز امیدواری نمود. وی دانشگاه مسئله‌محور، نقش‌آفرینی اجتماعی و توانایی در پاسخگویی به مشکلات استانی و کشور را از دیگر اهداف دانشگاه فردوسی مشهد بیان کرد.

دکتر عباس جوارشکیان، رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی، ضمن خوش‌آمدگویی، گزارش مختصری از اهم برنامه‌های دو سال اخیر دانشکده را که در ذیل آمده است، ارائه داد.

- ایجاد دو معاونت آموزشی-فرهنگی و پژوهشی در دانشکده

- تأکید بر اجرای صحیح قوانین آموزشی دانشگاه

- تشکیل مجمع خیرین با نام «بنیاد خیران دانش و فرهنگ» با هدف توسعه فعالیت‌های الهیاتی و ایجاد یک پشتوانه علمی مالی و معنوی

- ایجاد کارگروه‌های مختلف با هدف استفاده از خرد جمعی همچون کارگروه بانوان، امور بین‌الملل، ارتباط با جامعه، امر به معروف و نهی از منکر، شورای راهبری، شورای فرهنگی و...

- جذب ۸ عضو هیئت علمی

- انجام اقداماتی در راستای الهیات اجتماعی و کارکردهای الهیات با هدف توجه به نقش الهیات در جامعه و ارزش‌آفرینی علوم انسانی

در ادامه برخی از اعضای هیئت علمی دانشکده، نظرات و مطالبات خود را با هیئت رئیسه دانشگاه در میان گذاشتند.