رئیس دانشگاه فردوسی مشهد : افتخار دانشگاه فردوسی مشهد حضور در جایگاههای برتر علمی کشور است

دکتر کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در حاشیه مراسم آیین نکوداشت افتخارآفرینان دانشگاه فردوسی مشهد در بیست و دومین المپیاد علمی دانشجویی کشور، جایگاه این دانشگاه را در عرصه‌های مختلف در کشور رضایت‌بخش عنوان کرد و افزود برای دانشگاه فردوسی مشهد بسیار بااهمیت و مایه مباهات است که در عرصه‌های علمی افتخارآفرین باشد جایگاه مناسبی در کشور داشته باشد.

دکتر کافی حضور دانشجویان در برنامه‌های فوق‌برنامه در دوران دانشجویی را مایه پیشرفت دانست و اشاره کرد که این‌گونه فعالیت‌ها در شکل‌گیری توانمندی‌ های دانشجویان بسیار مهم است و عموماًمشاهده‌شده است که دانشجویانی که در این‌گونه فعالیت‌ ها حضور داشته‌اند بعدها در عرصه‌های مختلف قدرت مدیریتی بالایی را داشته‌اند.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد ضمن ابراز امیدواری از حضور دانشجویان در بیست و سومین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور برای آنان آرزوی موفقیت کرد و حضور آنان رابا توجه به پیشرفت‌های رو به رشد دانشگاه در عرصه‌های علمی، موجب افزایش رتبه علمی و جایگاه علمی دانشگاه در سطح کشور دانست.

در این مراسم دکتر رستگار مقدم مسئول برگزاری المپیادها و عضو شورای استعدادهای برتر دانشگاه، رشد دانشگاه فردوسی مشهد در المپیاد علمی دانشجویی کشور در سال‌های اخیر را رضایت‌بخش عنوان کرد و افزود: در سال گذشته دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد موفق به کسب 31 رتبه برتر در رشته‌های مختلف شدند که پس از دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه فردوسی مشهد و تهران به‌صورت مشترک دارای جایگاه بعدی در کسب رتبه‌های برتر در المپیاد دانشجویی شدند.

وی همچنین با توجه به روند رو به رشد دانشگاه فردوسی مشهد در عرصه المپیاد علمی دانشجویی در کشور ارتقای جایگاه این دانشگاه را در سال‌های پیش رو دور از دسترس ندانست و افزود با افزایش رشته‌های حاضر در المپیاد که در حال حاضر به 21 رشته (شامل 7 رشته در دانشکده مهندسی، 4 رشته در دانشکده علوم پایه، 2 رشته در ادبیات و علوم انسانی، 2 رشته در دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، 2 رشته در دانشکده ریاضی و آمار، 2 رشته در دانشکده اقتصاد، 1 رشته در دانشکده الهیات و 1 رشته در دانشکده کشاورزی) رسیده است، این امید می‌رود که جایگاه دانشگاه فردوسی مشهد در عرصه علمی در کشور ارتقا یابد.

دکتر رستگار مقدم در این مراسم به تشریح چگونگی حضور و فعالیت دانشجویان در المپیادهای علمی دانشجویی کشور پرداخت و حضور در المپیاد علمی را موجبات رسیدن این افراد به سطوح بالاتر علمی و پیشرفت آنان دانست.

دکتر مشایخی فر مشاور معاون آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد و دکتر محتشمی عضو شورای هدایت استعدادهای برتر (شهاب) ضمن آرزوی موفقیت برای دانشجویان حاضر در بیست و سومین المپیاد علمی دانشجویی کشور از تلاش‌های دانشجویان در ادوار گذشته و کوشش‌های اعضای مختلف شورای هدایت استعدادهای برتر دانشگاه فردوسی مشهد تشکر و قدردانی نمودند.

در حاشیه این مراسم چند تن از دانشجویان برتر دوره گذشته المپیاد علمی دانشجویی کشور (الهام رفیعی نفر اول در رشته علوم تربیتی، ریحانه شوقی نفر دوم در رشته علوم تربیتی، فاطمه علیزاده نفر دوم در رشته آمار، علی مشیری نفر پنجم رشته مواد و متالوژی و سعیده دهقان نیری نفر هشتم در رشته ادبیات) در طی صحبت‌های جداگانه به بیان تجربیات خود و انتقادات خود از این رویداد علمی کشوری پرداختند.

در پایان این مراسم از دانشجویان برتر حاضر در بیست و دومین المپیاد علمی دانشجویی کشور تقدیر به عمل آمد.

خبرنگار : الهی نژاد

olampiyad.96.2