بازدید هیات دانشگاه اسلامی سونان امپل کشور اندونزی از مرکز فردوسی و اداره دانشجویان بین الملل دانشگاه فردوسی مشهد

ارسال شده در تاریخ :

هیات 12 نفره دانشگاه سونان امپل کشور اندونزی روز چهارشنبه 29 فروردین ماه جاری از از مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان و اداره دانشجویان بین الملل دانشگاه فردوسی مشهد بازدید کردند.

در این بازدید خانم دکتر موذن زاده رئیس اداره دانشجویان بین الملل دانشگاه فردوسی مشهد ، درباره اداره دانشجویان بین الملل و فعالیت ها و شمار دانشجویان غیر ایرانی توضیحاتی به بازدیدکنندگان ارائه داد، سپس دکتر چهارمحالی دربارة پیشینه مرکز فردوسی و آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان به مهمانان توضیحاتی داد.

در ادامه نماینده هیات اندونزیایی ضمن معرفی دانشگاه سونان امپل، به جایگاه علمی دانشگاه فردوسی مشهد اشاره کرد و برای همکاری‌های علمی دوسویه در خصوص اعزام استاد و دانشجو و برگزاری همایش های علمی و دوره های آموزشی مشترک، اعلام آمادگی کرد.

820093

820094